· 

Stapelringen Gestapeld

Sinds de Corona uitbraak hebben wij helaas geen enkele keer meer op een markt of braderie kunnen staan. Toch hebben wij zeker niet stilgezeten!

 

De afgelopen tijd hebben wij veel mooie stapelringen gemaakt met diverse edelstenen, zoals maansteen, labradoriet, rozekwarts, chalcedoon, zonnesteen, etc. Daarnaast hebben wij een groot aantal aanschuifringen gemaakt die mooi te combineren zijn met andere stapelringen. Hierdoor kun je eindeloze combinaties maken, afhankelijk van hoe jij het wilt hebben.

 

Op dit moment hebben wij een groot assortiment cabochons en kunnen wij deze stenen zetten in iedere gewenste ringmaat. Daarnaast kunnen wij het maken zoals jij het mooi vindt. Wil je het iets grover of fijner? Dan gebruiken wij dikker of dunner materiaal.

 

Onze sieraden zijn gemaakt van sterling zilver (925). Hierdoor ben je verzekerd van een mooi solide sieraad waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden via het contactformulier!